Може и снимка да кача, но ми се прецака четеца на карти, та накратко черно 146ti СА 9749 МС е номера на колата. И седи от половин година близо до последната спирка на трамвай 6 в Надежда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Трябва да е на одисей.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениеЧервено GTV всяка сутрин пред МГУ-то. Да си казва кой колега еgtv 2.0t.s.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеE и аз това питах, ама виновникът си трае!gtv 2.0t.s.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaiooo Покажи съобщениеей много станахтеAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеМай говорим за една и същаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениепо бул.България посока Центъра на втория светофар след Билата,форумна е колата 9916 май бешеПървоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеМай говорим за една и съща
И за да не се чудите за номера (тъй като не я бях измил) номера е 1966145 1.6 T.S
164 3.0 Q4
Comment
-
Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщениеАбе хора...имам чувството, че ме следите
И за да не се чудите за номера (тъй като не я бях измил) номера е 1966Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment